Spiegel

Spiegel kopen?

Spiegels bezorgen een ruimte een grotere uitstraling. Dankzij de weerkaatsing van de ruimte in de spiegel krijgt een kamer extra diepte waardoor deze groter en lichter lijkt te zijn. Daarnaast vormen spiegel de perfecte decoratie, maar zijn ze ook heel praktisch. Handig om bijvoorbeeld je gehele outfit te checken in een passpiegel of bekijken hoe je haar zit in een wat kleinere spiegel. Bij Interieurvannu heb je ruime keuze uit verschillende spiegels, welke je eenvoudig online kunt bestellen voor de laagste prijs garantie.
46 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
46 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Passpiegel, staande spiegel of wandspiegel

Wat voor spiegel je ook zoekt, bij Interieurvannu ben je aan het juiste adres. Het assortiment loopt uiteen van meerdere kleine spiegeltjes die bij elkaar horen als een set of juist grote staande spiegels die bijvoorbeeld als passpiegel neer gezet kunnen worden of opgehangen als wandspiegel. Daarnaast zijn vrijwel alle spiegels voorzien van een lijst, waarbij je de keuze hebt uit allerlei stijlen van klassiek tot een barok spiegel of design wandspiegels met een moderne uitstraling dankzij het opvallende ontwerp. Hierdoor kun je deze eenvoudig afstemmen op de stijl van het interieur.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Bij Interieurvannu vind je de mooiste spiegels van het land! Door een spiegel aan de wand op te hangen, zal deze geen overbodige ruimte in beslag nemen in het interieur en juist zorgen voor een ruimere uitstraling. Een aantal spiegels uit ons assortiment behoren tot een complete serie, zo zijn er bijvoorbeeld spiegels die zijn uitgevoerd in dezelfde stijl als een complete slaapkamerset of als een dressoir zodat deze perfect bij elkaar zullen passen. Zelf een combinatie maken van meubels en spiegels kan natuurlijk ook! Combineer bijvoorbeeld meerdere, kleine spiegeltjes in verschillende stijlen en formaten om zo een speels accent aan het interieur te geven.

Spiegel kopen bij Interieurvannu

In het overzicht hieronder vind je de volledige collectie spiegels van Interieurvannu. Ga op zoek naar een geschikte spiegel voor de woonkamer, hal of bijvoorbeeld slaapkamer en bestel de spiegels naar wens eenvoudig online voor de laagste prijs garantie. Een spiegel van twee meter lang zorgt bijvoorbeeld voor een luxe uitstraling, terwijl een spiegel met een kleinere afmeting voornamelijk praktisch is om details te bekijken. Heb je vragen over de producten uit ons assortiment? Dan staan wij je graag te woord! Bij het plaatsen van een bestelling profiteer je zowel in Nederland als in België op onze gratis levering op alle spiegels!
 

Spiegel. Spiegel kopen? Spiegels bezorgen een ruimte een grotere uitstraling. Dankzij de weerkaatsing van de ruimte in de spiegel krijgt een kamer extra diepte waardoor deze groter en lichter lijkt te zijn. Daarnaast vormen spiegel de perfecte decoratie, maar zijn ze ook heel praktisch. Handig om bijvoorbeeld je gehele outfit te checken in een passpiegel of bekijken hoe je haar zit in een wat kleinere spiegel. Bij Interieurvannu heb je ruime keuze uit verschillende spiegels, welke je eenvoudig online kunt bestellen voor de laagste prijs garantie.

Vanaf: € 49,00