Tuinstoelen

Tuinstoel kopen?

Een tuinstoel is eenvoudig te verplaatsen in de tuin, zodat je altijd een plekje in de zon uit kunt kiezen om lekker te genieten van het weer. In de collectie van Interieurvannu vind je tuinstoelen in allerlei kleuren, designs en stoelen gemaakt van verschillende materialen. Zo kun je kiezen voor eenvoudige klapstoelen, een lange bank voor aan een tuintafel of kies bijvoorbeeld voor een tuinstoel met armleuningen en een zitkussen voor een fijn zitcomfort.
7 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
 • Tuinstoel Bendo

  Adviesprijs: € 69,00

  Onze prijs: € 49,00

  Leverbaar in:
  Antraciet, Blauw, Geel, Groen, Lichtblauw , Lime, Oranje, Rood, Wit, Zwart
 • Stoel Kay

  Adviesprijs: € 59,00

  Onze prijs: € 44,95

  Leverbaar in:
  Lichtblauw , Lime, Oranje, Rood, Wit, Zwart
 • Stoel Meso

  Adviesprijs: € 65,00

  Onze prijs: € 49,00

  Leverbaar in:
  Lichtblauw , Lime, Oranje, Rood, Wit, Zwart
 • Stoel Meso met Armleuning

  Adviesprijs: € 75,00

  Onze prijs: € 55,00

  Leverbaar in:
  Lichtblauw , Lime, Oranje, Rood, Wit, Zwart
 • Tuinbarkruk Stefanie

  Adviesprijs: € 169,00

  Onze prijs: € 139,00

  Leverbaar in:
  Bruin, Cappuccino, Zwart
 • Block Seat Tirdy

  Adviesprijs: € 119,00

  Onze prijs: € 99,00

  Leverbaar in:
  Bruin / Beige, Bruin / Zwart, Naturel, Zwart, Zwart / Zwart
 • Tuinstoel Vera

  Adviesprijs: € 59,95

  Onze prijs: € 49,95

  Leverbaar in:
  Antraciet, Blauw, Geel, Groen, Lichtblauw , Lime, Oranje, Rood, Wit, Zwart
7 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Collectie tuinstoelen

Ben je op zoek naar een specifieke tuinstoel die perfect matcht bij jouw huidige tuinset? Of zijn de huidige tuinmeubelen juist toe aan vervanging? Dan ben je in de collectie tuinmeubelen van Interieurvannu aan het juiste adres. In de collectie tuinstoelen vind je bijvoorbeeld een tuinstoel in de vorm van een bankje, zodat je kunt picknicken in de eigen achtertuin. Voor een tuinstoel die eenvoudig opgeborgen kan worden met slechter weer, kun je juist kiezen voor een opklapbare tuinstoel of voor meerdere stapelbare stoelen. Daarnaast kun je natuurlijk kiezen voor een tuinstoel van wicker, welke het hele jaar buiten kan blijven staan dankzij het weerbestendige materiaal.

Losse tuinstoel of complete tuinset

Staan er nog geen tuinmeubelen in jouw tuin? Dan kun je zelf beslissen of je losse tuinstoelen wilt aanschaffen of juist liever kiest voor een complete tuinset. In de collectie van Interieurvannu heb je namelijk naast de tuinstoelen ook ruime keuze uit tuinsets, loungesets en meer tuinmeubelen. Met de losse tuinstoelen kun je zelf een combinatie maken met bijvoorbeeld een tuintafel, maar met de complete sets ben je verzekerd van een bijpassend geheel in de tuin.

Tuinstoelen kopen bij Interieurvannu

Hieronder vind je het complete overzicht van al onze losse tuinstoelen uit de collectie van Interieurvannu. Wil je een tuinstoel toevoegen aan de huidige tuinmeubelen of wil je zelf een combinatie maken van de verschillende tuinmeubelen uit onze collectie? Alle tuinstoelen kun je eenvoudig bestellen via onze website. In Nederland en België profiteer je van onze gratis levering op al onze tuinstoelen.
 

Tuinstoelen. Tuinstoel kopen? Een tuinstoel is eenvoudig te verplaatsen in de tuin, zodat je altijd een plekje in de zon uit kunt kiezen om lekker te genieten van het weer. In de collectie van Interieurvannu vind je tuinstoelen in allerlei kleuren, designs en stoelen gemaakt van verschillende materialen. Zo kun je kiezen voor eenvoudige klapstoelen, een lange bank voor aan een tuintafel of kies bijvoorbeeld voor een tuinstoel met armleuningen en een zitkussen voor een fijn zitcomfort.

Vanaf: € 59,00