Tuintafel

Tuintafel kopen?

Een tuintafel blijft vaak het hele jaar buiten staan, waardoor het erg belangrijk is dat deze tafel van goede kwaliteit is. De tuintafels uit de collectie van Interieurvannu hebben allemaal een stevig ontwerp en kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Zo kunnen de lage tuintafels gebruikt worden als middelpunt tijdens een borrelgelegenheid en de hoge tafels kunnen dienen als eettafel voor in de tuin. Daarnaast kun je kiezen voor een uitschuifbare tuintafel, zodat er altijd voldoende ruimte is voor visite.
6 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
6 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Tuintafels met bijpassende tuinstoelen

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe tuintafel, dan kun je kiezen voor een complete tuinset. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een mooie tuintafel uit te zoeken en deze te matchen met tuinstoelen naar wens. Zo kun je geheel zelf bepalen welke kleurencombinaties je maakt en voor welk materiaal je kiest. Daarnaast ben je bij het kopen van een losse tuintafel niet verplicht om ook meteen nieuwe tuinstoelen aan te schaffen. Ideaal als de huidige tuinstoelen bijvoorbeeld nog in prima staat verkeren.

Collectie tuintafels

In de collectie tuintafels van Interieurvannu vind je tuintafels die gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo kun je kiezen voor een houten tuintafel om het strandgevoel te creëren in jouw eigen achtertuin. Let er bij de houten tuintafels wel op dat deze gevoelig zijn voor verschillende weerstypen, waardoor onderhoud van de tuintafel belangrijk is. Naast houten tuintafels vind je ook tafels van ander materiaal in onze collectie, zoals tuintafels van wicker of spraystone. Deze materialen staan bekend als zeer onderhoudsvriendelijk, waardoor de tuintafel zelfs het hele jaar buiten kan blijven staan.

Tuintafel kopen bij Interieurvannu

Hieronder vind je het volledige overzicht van onze collectie tuintafels. Heb je een mooie tuintafel gevonden die perfect past bij jouw tuin? Neem dan ook een kijkje in de collectie tuinstoelen om bijpassende stoelen te vinden voor de nieuwe tafel. Alle tuinmeubelen kun je eenvoudig online bestellen via onze website. In Nederland en Belgie kun je profiteren van onze gratis levering op alle tuintafels.

Tuintafel. Tuintafel kopen? Een tuintafel blijft vaak het hele jaar buiten staan, waardoor het erg belangrijk is dat deze tafel van goede kwaliteit is. De tuintafels uit de collectie van Interieurvannu hebben allemaal een stevig ontwerp en kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Zo kunnen de lage tuintafels gebruikt worden als middelpunt tijdens een borrelgelegenheid en de hoge tafels kunnen dienen als eettafel voor in de tuin. Daarnaast kun je kiezen voor een uitschuifbare tuintafel, zodat er altijd voldoende ruimte is voor visite.

Vanaf: € 115,00