TV-Meubel

Tv-meubel kopen?

Het tv-meubel heeft een belangrijke functie in de woonkamer. Dit meubel bepaalt namelijk vaak waar de televisie komt te staan of hangen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de televisie op het tv-meubel neer te zetten, maar steeds vaker wordt er ook voor gekozen om de tv boven het televisiemeubel op te hangen. Het meubel wordt in dat geval voornamelijk gebruikt om spullen op te bergen, zoals elektronische apparaten en om de snoeren van de televisie netjes weg te werken. De tv-meubels van Interieurvannu zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, zodat er voor ieder interieur en iedere woonstijl een televisiemeubel naar wens te vinden is.

Toon 1 van 48 de 97 totaal
Van laag naar hoog sorteren
Toon 1 van 48 de 97 totaal
Van laag naar hoog sorteren

Tv-meubel matchen met het interieur

Een nieuw tv-meubel valt op in de woonkamer. Vaak zijn de overige meubels in deze ruimte gericht op dit meubel, zodat de televisie vanuit verschillende hoeken goed zichtbaar is. Om deze reden is het belangrijk dat het televisiemeubel matcht met de rest van de meubelen. Bij Interieurvannu heb je ruime keuze uit tv-meubels die zijn uitgevoerd in een specifieke stijl zoals een design tv-meubel in hoogglans uitvoering of een houten televisiemeubel welke zal zorgen voor een warme uitstraling in huis. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een tv-meubel met een mix van stijlen, zodat het meubel de stijlen in het interieur combineert. Het tv-meubel Empire is bijvoorbeeld uitgevoerd in hoogglans wit met een houten kader in het midden, waardoor een strak design wordt gecombineerd met de warme accenten van het hout.

De hoogte van een tv-meubel

Om comfortabel televisie te kunnen kijken is het van belang dat de tv op de juiste hoogte hangt. Niet te hoog, maar ook niet te laag want vaak staat er een salontafel voor het televisiemeubel. Wanneer de televisie te hoog hangt dan ben je al snel geneigd om op de bank te hangen tijdens het televisie kijken. Maar als de tv te laag hangt dan kun je ook geen comfortabele houding aannemen, waardoor je last van je nek of rug kunt krijgen. Door ervoor te zorgen dat het midden van de tv net onder ooghoogte hangt, ben je verzekerd van een goede kijkhoogte. Dit komt uit op ongeveer 95 centimeter. Tv-meubels hebben vaak een lager formaat waardoor je de televisie het beste hierboven kunt ophangen of je kunt kiezen voor een televisiedressoir welke vaak een hoger formaat hebben.

Tv-meubel met verlichting kopen bij Interieurvannu

Hierboven vind je een compleet overzicht van de volledige collectie tv-meubels van Interieurvannu, welke regelmatig wordt aangevuld met nieuwe modellen. De moderne tv-meubels zijn vaak uitgevoerd met LED-verlichting, wat het moderne aspect van de meubels extra benadrukt. Past dit niet bij jouw woonstijl? Geen probleem, er zijn voldoende andere televisiemeubels verkrijgbaar in het assortiment van Interieurvannu die wel passen bij jouw interieur! Bestel het tv-meubel naar wens eenvoudig online voor de laagste prijsgarantie en profiteer van onze gratis levering in Nederland en België op alle tv-meubels!

TV-Meubel. Tv-meubel kopen? Het tv-meubel heeft een belangrijke functie in de woonkamer. Dit meubel bepaalt namelijk vaak waar de televisie komt te staan of hangen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de televisie op het tv-meubel neer te zetten, maar steeds vaker wordt er ook voor gekozen om de tv boven het televisiemeubel op te hangen. Het meubel wordt in dat geval voornamelijk gebruikt om spullen op te bergen, zoals elektronische apparaten en om de snoeren van de televisie netjes weg te werken. De tv-meubels van Interieurvannu zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, zodat er voor ieder interieur en iedere woonstijl een televisiemeubel naar wens te vinden is.

Beoordeling: 10/5 gebaseerd op 2 beoordeling(en)
Vanaf: € 65,00