Vloerlampen

Vloerlamp kopen?

Vloerlampen zijn echte sfeermakers voor het interieur. Deze lampen zijn vaak niet de belangrijkste lichtbronnen in huis, maar doen juist wel erg veel voor de sfeer. Het voordeel van een vloerlamp is dat je deze eenvoudig kunt verplaatsen, de lamp is in principe namelijk alleen gebonden aan een stopcontact. Verplaats de lamp die nu naast het bankstel staat eens naar een plek naast bijvoorbeeld het tv-meubel. Op deze manier ontstaat er een heel andere uitstraling in huis, zonder geld uit te geven of veel moeite te hoeven doen. Vloerlamp zijn verkrijgbaar in allerlei formaten, stijlen en kleuren zodat er voor ieder interieur een passend model te vinden is. Bekijk hieronder ons volledige assortiment vloerlampen en bestel jouw favoriet eenvoudig online. In Nederland en België profiteer je altijd van onze gratis levering op alle vloerlampen.
Toon 1 van 48 de 77 totaal
Van laag naar hoog sorteren
Toon 1 van 48 de 77 totaal
Van laag naar hoog sorteren

Booglampen

Vloerlampen vallen vaak op in het interieur omdat deze lampen een vrij groot formaat hebben. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een booglamp, dan heeft de lichtbron een grote, gebogen basis met aan het einde een mooie lampenkap. Dankzij de boog hangt de lampenkap altijd op een andere plek dan waar de voet van de lamp wordt neergezet. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld boven de bank of de eettafel te zorgen voor voldoende licht, zonder een lamp op te hangen. Ontbreekt er bijvoorbeeld een lichtpunt op de gewenste plek? Dan bieden booglampen uitkomst!

Extra sfeer dankzij een vloerlamp

Door een vloerlamp neer te zetten in het interieur zul je verbaasd zijn hoeveel sfeer zo'n lamp met zich meebrengt. Het zorgt voor een warme uitstraling in het interieur en de lamp heeft tegelijkertijd een decoratieve functie. Want ook als de verlichting niet aan staat dan val de lamp op. Ga op zoek naar een vloerlamp die past bij jouw interieurstijl of kies juist voor een lamp in een compleet andere stijl om deze nog meer op te laten vallen. Een industriële lamp kan bijvoorbeeld ieder interieur zorgen voor een stoer accent, wat aan allerlei woonstijlen kan worden toegevoegd. Een vloerlamp gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout zorgt juist direct voor een natuurlijke en stijlvolle uitstraling en gaat naadloos op in jouw interieur!

Vloerlamp kopen bij Interieurvannu

Heb je hierboven in ons assortiment een mooie vloerlamp gevonden voor jouw interieur? Dan kun je deze eenvoudig online bestellen en gebruik maken van onze gratis levering in Nederland en België op alle lampen. Veel vloerlampen uit ons assortiment zijn ook verkrijgbaar als tafellamp of hanglamp met hetzelfde design. Als de lamp na ontvangst toch niet aan je wensen voldoet dan kun je gebruik maken van ons bedenk- en retourtermijn van 14 dagen.

Vloerlampen. Vloerlamp kopen? Vloerlampen zijn echte sfeermakers voor het interieur. Deze lampen zijn vaak niet de belangrijkste lichtbronnen in huis, maar doen juist wel erg veel voor de sfeer. Het voordeel van een vloerlamp is dat je deze eenvoudig kunt verplaatsen, de lamp is in principe namelijk alleen gebonden aan een stopcontact. Verplaats de lamp die nu naast het bankstel staat eens naar een plek naast bijvoorbeeld het tv-meubel. Op deze manier ontstaat er een heel andere uitstraling in huis, zonder geld uit te geven of veel moeite te hoeven doen. Vloerlamp zijn verkrijgbaar in allerlei formaten, stijlen en kleuren zodat er voor ieder interieur een passend model te vinden is. Bekijk hieronder ons volledige assortiment vloerlampen en bestel jouw favoriet eenvoudig online. In Nederland en België profiteer je altijd van onze gratis levering op alle vloerlampen.

Beoordeling: 10/5 gebaseerd op 1 beoordeling(en)
Vanaf: € 75,00