Wanddecoratie

Wanddecoratie kopen?

Wanddecoratie uit het assortiment van Interieurvannu zorgt ervoor dat je een kale muur kunt opvrolijken en gezellig kunt aankleden naar jouw smaak. Naast opvulling van een kale muur of een saai hoekje, zegt de wanddecoratie ook iets over jouw persoonlijke smaak. Kies bijvoorbeeld voor een mooi beeld voor aan de muur of ga voor een wandplank die ruimte biedt waar allerlei leuke woonaccessoires op geplaatst kunnen worden.

Toon 1 van 48 de 67 totaal
Van laag naar hoog sorteren
Toon 1 van 48 de 67 totaal
Van laag naar hoog sorteren

Collectie wanddecoraties

In onze collectie wanddecoratie zijn verschillende accessoires te vinden die voor nét dat beetje extra zullen zorgen in het interieur. De wandbeelden van Interieurvannu hebben de vorm van een stier, antilope, hert of rendier en zijn uitgevoerd in zilverkleurig aluminium. Dankzij de moderne uitstraling van dit materiaal, zal bijvoorbeeld het rendierenhoofd niet alleen mooi passen bij het interieur tijdens de kerst maar ook de rest van het jaar! Wanneer je geen fan bent van dieren hoofden aan de muur, kun je natuurlijk ook kiezen voor een van de wandplanken uit onze collectie. Deze planken bieden ruimte om allerlei woonaccessoirestoe te voegen aan het interieur, om zo bijvoorbeeld te spelen met verschillende kleuren in de woning.

Inspiratie voor het interieur

De wanddecoratie vormt niet alleen een mooie toevoeging aan de woonkamer, maar kunnen ook ter decoratie gebruikt worden in de slaapkamer, de hal of zelfs in het kantoor. Hang bijvoorbeeld het bambi beeld in de slaapkamer en hang jouw mooiste kettingen aan de horens, zodat ook deze sieraden bijdragen aan de uitstraling van deze ruimte.

Wanddecoratie kopen bij Interieurvannu

Wil je graag een van de muurdecoraties uit onze collectie toevoegen aan het interieur, als opvallende blikvanger? Bekijk dan hieronder het complete overzicht van alle wanddecoraties van Interieurvannu. Bedenk goed waar je de muurdecoratie op wilt hangen, bijvoorbeeld boven het bankstel, bij de eettafel of juist in een andere ruimte zoals in een kantoor of werkkamer. De wanddecoratie kun je eenvoudig online bestellen via onze website en gratis thuis laten bezorgen in Nederland en België.

Wanddecoratie. Wanddecoratie kopen? Wanddecoratie uit het assortiment van Interieurvannu zorgt ervoor dat je een kale muur kunt opvrolijken en gezellig kunt aankleden naar jouw smaak. Naast opvulling van een kale muur of een saai hoekje, zegt de wanddecoratie ook iets over jouw persoonlijke smaak. Kies bijvoorbeeld voor een mooi beeld voor aan de muur of ga voor een wandplank die ruimte biedt waar allerlei leuke woonaccessoires op geplaatst kunnen worden.

Vanaf: € 29,95