Wandlampen

Wandlamp kopen?

Wandlampen zijn niet onmisbaar in het interieur, maar wanneer je ervoor kiest om wandlampen aan de muur te hangen dan ben je verzekerd van een sfeerverhogend effect. De muurverlichting zorgt ten eerste namelijk voor extra licht in huis en ten tweede creëren deze lampen vaak een bijzonder lichteffect op de wand. Wandlampen zorgen voor gericht licht in huis. Op de plek waar de wandlamp aan de muur wordt opgehangen, creëer je zo extra verlichting én sfeer. Bekijk de wandverlichting uit ons assortiment en bestel de lampen naar wens eenvoudig online!

Toon 1 van 48 de 51 totaal
Van laag naar hoog sorteren
Toon 1 van 48 de 51 totaal
Van laag naar hoog sorteren

Collectie wandlampen

In het verlichting assortiment van Interieurvannu vind je verschillende collecties, waar je ruime keuze hebt uit de mooiste lampen voor in jouw interieur. In de collectie wandlampen kun je op zoek gaan naar een lamp voor aan de muur, zodat je op een specifieke plek extra licht kunt toevoegen. De wandverlichting kan perfect gecombineerd worden met de rest van de lampen uit ons assortiment, maar je kunt deze wandlampen natuurlijk ook matchen met de huidige lampen in huis.

Wandlamp als nachtlampje

Wandlampen kunnen vrijwel overal in het interieur aan de muur opgehangen worden, net waar jij behoefte hebt aan extra verlichting. Hang de wandlamp bijvoorbeeld naast het bed op, zodat het lampje kan functioneren als nachtlampje. Op deze manier hoef je geen lamp op het nachtkastje neer te zetten en blijft er op dit tafelblad ruimte over voor de wekker, een glas water en andere spullen. Deze wandlampen zijn ook heel praktisch wanneer er naast het bed eigenlijk geen plek meer is voor een nachtkast, want zo heb je toch een klein lampje bij de hand wanneer je in bed ligt.

Wandlamp kopen bij Interieurvannu

In het overzicht hierboven zijn alle wandlampen uit ons verlichting assortiment terug te vinden. Deze lampen kunnen gecombineerd worden met de bijpassende lampen uit dezelfde serie, zodat de verlichting in huis perfect op elkaar is afgestemd. Een wandlamp los bestellen kan natuurlijk ook, dat doe je heel eenvoudig en veilig online. Wanneer je de lamp in Nederland of België wilt laten bezorgen, dan kun je profiteren van onze gratis levering op alle lampen.

Wandlampen. Wandlamp kopen? Wandlampen zijn niet onmisbaar in het interieur, maar wanneer je ervoor kiest om wandlampen aan de muur te hangen dan ben je verzekerd van een sfeerverhogend effect. De muurverlichting zorgt ten eerste namelijk voor extra licht in huis en ten tweede creëren deze lampen vaak een bijzonder lichteffect op de wand. Wandlampen zorgen voor gericht licht in huis. Op de plek waar de wandlamp aan de muur wordt opgehangen, creëer je zo extra verlichting én sfeer. Bekijk de wandverlichting uit ons assortiment en bestel de lampen naar wens eenvoudig online!

Vanaf: € 35,00