Wandmeubel

Wandmeubel kopen?

Een kale muur kan een grote, storende factor vormen in het interieur. Natuurlijk hoeft niet iedere wand de volle aandacht in jouw woning op te eisen, maar door bijvoorbeeld gebruik te maken van wandmeubelen en wandkasten wordt deze muur de blikvanger in het interieur. Bij Interieurvannu zijn verschillende wandmeubelen verkrijgbaar waarbij het tv-meubel is inbegrepen, zodat de televisie wordt opgenomen in het geheel van wandmeubels. De wandmeubelen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en uitvoeringen, zodat er voor ieder interieur een passend wandmeubel te vinden is!

38 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
38 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Wandkasten en tv-meubels

De wandmeubelen van Interieurvannu zijn het beste te omschrijven als uitgebreide tv-meubels. Het tv-meubel vormt namelijk vaak de basis bij de wandmeubels en daaromheen kunnen de overige wandkasten geplaatst worden die je naar wens kunt plaatsen. Kies bijvoorbeeld voor een wandmeubel dat is voorzien van een tv-meubel en verschillende wandkasten en/of wandplanken zodat de televisie als het ware wordt opgenomen in het meubel. Hierdoor vormt de televisie geen storende factor aan de muur, maar juist een onderdeel van de kasten. Is er niet voldoende ruimte in jouw woonkamer voor een groot wandmeubel? Dan zijn er ook verschillende kleinere wandmeubels verkrijgbaar of je kunt natuurlijk een kijkje nemen bij onze tv-meubels.

Voordelen van een zwevend tv-meubel

Een wandmeubel zorgt in het interieur voor een opvallend en aangekleed resultaat in het interieur. Daarnaast wordt de ruimte in de woonkamer optimaal benut omdat de kasten allemaal aan de muur geplaatst of opgehangen kunnen worden. Hierdoor ontstaat er opbergruimte op verschillende hoogtes aan de wand, zodat de rest van de ruimte vrij gehouden kan worden en er voldoende ruime over blijft voor een bank, comfortabele fauteuils en een salontafel. Door je spullen netjes in de wandkasten op te bergen, zal het interieur er eenvoudig netjes en opgeruimd uitzien! Een aantal wandmeubelen zijn zelf samen te stellen, zodat je het wandmeubel zo groot en uitgebreid kunt maken als je zelf wil. Een zwevend tv-meubel wordt volledig aan de wand opgehangen, waardoor de vloer onder het meubel vrij blijft. Dit zal zorgen voor een ruimere uitstraling in het interieur. 

Compleet wandmeubel kopen bij Interieurvannu

Hieronder is het overzicht van wandmeubels te vinden uit het assortiment van Interieurvannu. Veel van de wandkasten zijn uitgevoerd met LED verlichting waardoor de wandmeubel een extra opvallende blikvanger vormt in het interieur. Past deze moderne stijl niet bij jouw interieur? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een van de houten wandmeubelen die een warme uitstraling in huis garanderen! Bestel het wandmeubel naar wens eenvoudig online via onze website voor de laagste prijsgarantie. Daarnaast kun je zowel in Nederland als in België altijd profiteren van onze gratis levering op alle wandmeubelen.

Wandmeubel. Wandmeubel kopen? Een kale muur kan een grote, storende factor vormen in het interieur. Natuurlijk hoeft niet iedere wand de volle aandacht in jouw woning op te eisen, maar door bijvoorbeeld gebruik te maken van wandmeubelen en wandkasten wordt deze muur de blikvanger in het interieur. Bij Interieurvannu zijn verschillende wandmeubelen verkrijgbaar waarbij het tv-meubel is inbegrepen, zodat de televisie wordt opgenomen in het geheel van wandmeubels. De wandmeubelen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en uitvoeringen, zodat er voor ieder interieur een passend wandmeubel te vinden is!

Vanaf: € 339,00