Wandplank

Wandplank kopen?

Wandplanken nemen weinig ruimte in beslag en kunnen eenvoudig aan de muur gemonteerd worden. Hierdoor creëer je opbergruimte op een hoogte naar wens. Dit komt niet alleen ideaal van pas in de woonkamer, maar de wandplank kan bijvoorbeeld ook in de hal, kantoor, slaapkamer of zelfs de kinderkamer opgehangen worden. De wandplanken uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en formaten, zodat je de wandplank kunt afstemmen op het interieur.

21 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
21 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Opbergruimte op hoogte

Opbergruimte heb je vrijwel nooit genoeg in huis. Wandplanken bieden daarom een uitkomst, deze kunnen zowel decoratief als praktisch gebruikt worden. Een wandplank aan de muur zorgt er namelijk voor dat je leuke accessoires kunt uitstallen, maar een wandplank met kastjes biedt bijvoorbeeld ook direct opbergruimte. Op deze manier kun je kleine spulletjes op hoogte opbergen, zonder dat de plank onnodige ruimte in het interieur inneemt. Wanneer je een wandplank in de keuken ophangt, dan zal de plank zorgen voor extra opbergruimte en een uitbreiding van de keukenkastjes.

Planken ophangen aan de muur

Een kale muur kan een doorn in het oog zijn van jouw verder zo gezellige interieur. Deze leegte kun je eenvoudig opvullen door wandplanken aan de muur op te hangen. Met wat leuke accessoires op de wandplank kun je de muur juist omtoveren tot sfeervolle blikvanger met accenten in een kleur die perfect passen bij het interieur. De wandplanken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zo kun je kiezen voor een strak design waarbij de wandplank bijvoorbeeld is uitgevoerd in glas, hoogglans wit of hoogglans zwart. Maar er zijn ook houten wandplanken verkrijgbaar of planken met een leuk printje, welke bijvoorbeeld perfect passen bij een kinderkamer. De wandplanken kunnen namelijk aan vrijwel iedere muur in het interieur opgehangen worden, van woonkamer of keuken tot aan de slaapkamer of de hal.

Wandplanken kopen bij Interieurvannu

Hierboven vind je het overzicht van de volledige collectie wandplanken van Interieurvannu. Een aantal wandplanken vormen een onderdeel van een complete serie meubelen, waardoor je de wandplank perfect kunt afstemmen op de overige meubelen in het interieur. Stijlen combineren kan natuurlijk ook! Bestel de wandplank naar wens eenvoudig online en profiteer van de laagste prijsgarantie van Interieurvannu. Daarnaast kun je in Nederland en België ook gebruik maken van onze gratis levering op alle wandplanken.

Wandplank. Wandplank kopen? Wandplanken nemen weinig ruimte in beslag en kunnen eenvoudig aan de muur gemonteerd worden. Hierdoor creëer je opbergruimte op een hoogte naar wens. Dit komt niet alleen ideaal van pas in de woonkamer, maar de wandplank kan bijvoorbeeld ook in de hal, kantoor, slaapkamer of zelfs de kinderkamer opgehangen worden. De wandplanken uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en formaten, zodat je de wandplank kunt afstemmen op het interieur.

Vanaf: € 45,00