Wijnrekken

Wijnrek kopen?

Een wijnrek is een ware toevoeging aan het interieur! Niet alleen kun je je mooiste wijnflessen showen, in plaats van ze weg te stoppen achter slot en grendel. Het wijnrek zelf kan ook een prachtig, hip decoratiestuk zijn. Als je graag al je wijnattributen bij elkaar wilt houden, dan kun je kiezen voor een praktische wijnkast. Kortom; Interieurvannu denkt ook aan de stijlvolle wijnliefhebber!

15 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
15 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Wijnliefhebber of geen grote drinker?

Als je geen grote wijnliefhebber bent dan heb je waarschijnlijk niet zoveel (wijn)flessen in huis, dat begrijpen we maar al te goed. Gelukkig zijn er ook kleine wijnrekken waarin je de paar flessen die je hebt tóch kwijt kan en tegelijkertijd kunt showen in het interieur! Daarnaast laat de ruimte in huis het niet altijd toe om een groot wijnrek te plaatsen, daarom zijn er ook wijnrekken die, heel handig, aan de muur bevestigd kunnen worden! Zo gaat er geen onnodige ruimte verloren en kan je toch die mooiste flessen in het zonnetje zetten! Natuurlijk kan de échte bourgondische wijnliefhebber ook zijn hart ophalen. Die prachtige, Franse vintage flessen uit 1966, 1985, 1995 en 2000 kunnen nu eindelijk op de manier tentoongesteld worden waarop ze dat verdienen. Heb jij wijnen uit meerdere landen in huis? Sorteer ze dan bijvoorbeeld met op iedere rij van het wijnrek een wijnsoort uit een ander land.

Praktische wijnkasten

Met slechts een wijnfles kom je niet ver. Om eindelijk te genieten van die heerlijke, gerijpte wijn heb je uiteraard ook een kurkentrekker, wijnschenker en wijnglazen nodig! Wat is er nu handiger dan een wijnkast waarin je niet alleen de wijnflessen kan bewaren, maar óók alle handige accessoires? Hierin is plek voor de glazen, die je ondersteboven ophangt, de flessen en een la voor de accessoires. Ideaal als je het ons vraagt! Op deze manier wordt de verleiding om de fles meteen open te trekken, in plaats van te laten rijpen, wel erg groot.

Uiteraard ook voor andere flessen

Ze heten wel WIJNrekken, maar uiteraard kun je hier ook andere flessen in kwijt. De flessen van bekende champagnehuizen zoals Dom Perignon, Louis Roederer, Bollinger en Veuve Clicquot zijn natuurlijk te mooi om in een schuurtje of kastje op te bergen. Deze wil je mooi in het zicht plaatsen. Als je geen wijnliefhebber bent of geen/weinig alcohol drinkt maar wijnrekken wel mooi vindt, dan is het natuurlijk ook grappig om frisdrankflessen in deze rekken te plaatsen. Wat jouw voorkeur ook is, Interieurvannu heeft voor iedere drankliefhebber een prachtig wijnrek beschikbaar!
 

Wijnrekken. Wijnrek kopen? Een wijnrek is een ware toevoeging aan het interieur! Niet alleen kun je je mooiste wijnflessen showen, in plaats van ze weg te stoppen achter slot en grendel. Het wijnrek zelf kan ook een prachtig, hip decoratiestuk zijn. Als je graag al je wijnattributen bij elkaar wilt houden, dan kun je kiezen voor een praktische wijnkast. Kortom; Interieurvannu denkt ook aan de stijlvolle wijnliefhebber!

Vanaf: € 75,00