Amerika is het land dat de toon zet op veel gebieden in de wereld, zoals cultuur, techniek en lifestyle. In deze blog nemen we met je door hoe je met goedkope houten jaloezieën een American kitchen kunt maken om van te genieten. Kijk snel met ons mee en ontdek de mogelijkheden.

Ruimte

Een van de aspecten van de Amerikaanse keuken is de enorme ruimte. Het land zelf is natuurlijk ook erg groot en uitgestrekt en dat zie je terug in het ontwerp van de huizen. Door deze ruimte heb je veel bewegingsvrijheid en kun je lekker met familie en vrienden genieten. Ideaal om in te ontbijten. Ook in de avond is het gezellig in de Amerikaanse keuken, daar heb je toch altijd de leukste gesprekken. Goedkope houten jaloezieën zorgen voor privacy en geven je de optie om de lichtval goed te regelen, dat is lekker wakker worden: wel een beetje ochtendlicht, maar nog niet te veel.

Luxe

Amerikanen houden van luxe. Dit zie je terug in het ontwerp van de Amerikaanse keuken. Maar luxe betekent niet dat het ook superduur is. Dat zien we terug als we kijken naar goedkope houten jaloezieën. Deze hebben een luxe look en een hoge kwaliteit, maar zijn juist heel aantrekkelijk geprijsd. Amerikanen houden nu eenmaal ook van cheap, daaraan kun je toch zien dat er Nederlandse roots ten grondslag liggen aan deze moderne reus.

Amerikaanse koelkast

Een iconische keukengast is de Amerikaanse koelkast. Deze is groot, handig en heeft veel technische snufjes. Je moet niet gek staan te kijken wanneer de koelkast komt met een ingebouwde ijsblokjes dispenser, een touchscreen ten grootte van een tablet en een connectie met het internet, zodat je de inhoudt van de koelkast op afstand via een app in de winkel kunt checken.

Diverse stijlen

Goedkope houten jaloezieën passen heel goed bij verschillende interieurstijlen, zoals de Scandinavische, de industriële en de minimalistische. Juist door de eenvoud van de goedkope houten jaloezieën passen ze bij deze stijlen, want die hebben ook een essentialistische vormtaal. Goedkope houten jaloezieën passen goed bij de moderne Amerikaanse stijl en zijn hierin echte sfeermakers.

Tinten

Welke stijl je ook kiest, de goedkope houten jaloezieën komen in verschillende bijpassende tinten. Denk hierbij aan: donkergrijs, crème, taupe, zwart, bisque, zilver en beige. Voor een moderne setting raden wij vaak zilver aan. Houd je van een Amerikaanse keuken, maar meer in een klassieke stijl? Kies dan voor beuken, eiken of mahonie. Supermooi en sfeervol.

Meer interieurtips lezen? Bekijk bijvoorbeeld hoe je je boekenkast het beste kunt decoreren en waar je op moet letten bij de aanschaf van een keuken.

 

Ook interessant

Houten of tapijten treden op mijn trap?

Houten of tapijten treden op mijn trap?

Hoewel het kiezen van materialen voor de vloer van je huis vrij eenvoudig kan zijn, kan een trap iets moeilijker zijn. Gebruik je dezelfde vloer als de rest van het huis? Kies je voor veiligheid boven uitstraling? Hoe zit het met de kosten? Als je niet weet of je moet...

Lees meer